9.8/10

Op basis van 172 geverifieerde reviews
Gratis uitproberen Ga naar website

Over Twinfield Boekhouden

Over het Twinfield boekhouding programma krijg je in deze review een prima indruk. Twinfield Boekhouden wordt goed gewaardeerd door de gebruikers. Mkb’ers en accountants zijn gek op de Online Boekhouden administratie module. Vooral ZZP’ers waarderen het speciale facturatie abonnement dat voor hen is gemaakt: Twinfield Factureren. Hiermee kun je direct in het boekhoudprogramma de facturen opmaken.

Samenvatting Twinfield boekhouden

Twinfield boekhouden is een zeer compleet boekhoudpakket. Het heeft veel goede en nuttige functies. Voor startende ondernemers en zzp’ers is het iets duurder t.o.v. vergelijkbare aanbieders. Deze doelgroep is beter uit met een zzp administratie. Voor de iets hogere prijs krijg je wel een aantal extra functies dan gemiddeld. Twinfield boekhoudsoftware is uitstekend geschikt voor grotere ondernemingen die meerdere koppelingen hebben met andere bedrijfssoftware.

Maak hier uw gratis proefaccount aan en test zelf. (Gratis en zonder verdere verplichting. Het proefabonnement loopt automatisch af, zonder verlenging!)

Kosten Twinfield boekhouding abonnement

Wat zijn de kosten van Twinfield abonnenementen voor ondernemers. Hieronder zie je overzichtelijk wat de Twinfield kosten zijn. Er zijn 3 verschillende modules je 30 dagen Gratis kunt uitproberen via deze link. Het proefabonnement loopt automatisch af!

Starten met de Twinfield handleiding

Twinfield is een boekhoudprogramma waar je gemakkelijk en snel mee werkt. Om alles uit het programma te halen zijn er verschillende handleidingen. Ook kun je de training online boekhouden met Twinfield volgen. Je krijgt dan van een ervaren trainer uitleg over alle functies. Op deze manier ben je snel thuis in het boekhoudprogramma en haal je het meeste rendement uit het boekhoudpakket. Lees op de pagina over online boekhouden waarom dit zo interessant is.

Twinfield boekhouden voor ondernemers

Wil je als ondernemer meer tijd overhouden om te ondernemen? Twinfield online boekhouden helpt je om dit te bereiken. Met dit fijne boekhoudprogramma ga je:

  • Altijd en overal inzicht in de meest recente cijfers krijgen
  • Tijd besparen door efficiënter te werken
  • Veel duidelijkere en betere inzichten in je aandachtspunten van je onderneming krijgen
  • Super eenvoudig en snel koppelingen maken met andere software

Twinfield boekhoudsoftware voor accountants

Twinfield is ook uitermate geschikt voor accountants om samen te werken met ondernemers. Ruim 180.000 gebruikers werken al met een Twinfield administratie.

Voordelen voor de accountants:

  • Slim samenwerken met je klanten
  • Taken verdelen met je klanten
  • Alle gegevens zijn perfect beveiligd
  • Keurmerk Zeker Online

Twinfield koppelingen

Het boekhoudprogramma is gemakkelijk te koppelen met banken, bedrijfssoftware, webshops en payment service providers. ABN, Rabobank, ING zijn enkele voorbeelden van banken die gekoppeld kunnen worden. Ideal, Paypal en Sofort zijn enkele voorbeelden van payment service providers. Er zijn meer dan 300 partners die gekoppeld kunnen worden (Twinapps).

Ze rekenen geen extra kosten voor bijvoorbeeld bankkoppelingen, e-billing en webservices. Er zijn dus geen verborgen kosten, maar er is juist een duidelijke maandprijs zonder verrassingen.

 

Gratis uitproberen Ga naar website

Boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl

            9.8
/10                                           


BOEKHOUDEN & FACTUREREN…
€ 9,95 p/m
 
240 boekingen per jaar
Onbeperkt factureren
Belastingdienst erkend

 

Naar website

               Boekhoudprogramma Exact Online

             8.1
/10                                           


EXACT ONLINE BOEKHOUDEN…
€ 39,00 p/m
 
Ongelimiteerd
Boekhouden & CRM
1 bankkoppeling

 

Naar website

 
          9.6
/10                                           


ALL-IN BOEKHOUDEN
€ 10,95 p/m
 
Ongelimiteerd
Eenvoudig in gebruik
Gratis overstapservice

 

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%